Kungörelser 2015-08-30

  1. Idag är sista dagen för Caritas insamling för Burma. Bössan står i hallen. Tack för hjälp!
  2. Idag får vi besök av Ulf Samuelsson, stiftets kyrkomusikerkonsulent, tillika organist i Sankta Eugenia katolska församling i Stockholm. Han spelar orgel under Högmässan klockan 11:00 och under kyrkokaffet kommer han att presentera den nya inspelningen av vår katolska psalmbok Cecilia som nu finns att köpa på MP3-skiva från Katolsk Bokhandel (www.katolskbokhandel.com). Varmt välkomna att lyssna på Ulfs presentation efter Högmässan idag!
  3. På tisdag börjar vi september. Efter sommaren kommer vi att gå tillbaka till det normalt schema, särskilt när det gäller tiden för Mässorna på vardagar. Onsdagsgruppen samlas igen på ondag kl. 13.00. Alla är välkomna. För mer information se vårt månadsbrev.

4. På fredag, den 4 september bjuder vi in alla till bön for kallelser. Vi ber för unga män och kvinnor, särskilt från vår församling och våra familjer, för vishet om sin kallelse till äktenskap, ordensliv och prästämbetet. Vi börjar kl. 17.00 med tillbedjan inför Sakramentet och be Rosenkransen för kallelser från kl. 17.30.