Oasrörelsen gästade vår församling

250oasmötejuli2016Även detta år öppnade vi våra dörrar för seminarier i Oas rörelsens regi. Mellan onsdag till lördag den 27-30 juli 2016 höll olika talare och seminarieledare till i våra lokaler och några hundra personer deltog i dessa möten.

Som kyrkoherde vill jag särskilt tacka våra frivilliga för att ha ställt upp som värdar under dessa dagar: Gunilla Ronquist, vår husmor och Ingeli Aalto (båda såg till att deltagarna hade gott om fika under rasterna) och Kerstin och Ulf Söderberg som tog hand om S:t Maximilians Bok- och Presentbutik när deltagarna kom till vår kyrka. Ulf och Kerstin hade dessutom under veckan tagit hand om gräsklippning och övrigt i trädgården innan gästerna skulle komma. Varmt tack för detta frivilligarbete förutan vår församling inte skulle kunna fungera så bra som den gör.

Deltagarna var naturligtvis mycket tacksamma över att vi även i år hade kaffebord med goda saker att bjuda på. Vi fick även ett tackmail från den lokala styrelsen:

”Under föregående vecka, onsdag till lördag eftermiddagar, hade vi förmånen att få använda Era lokaler för ett antal seminariesamlingar.

Från såväl talare som deltagare har vi fått lovord för Er generositet och gästvänlighet som glatt de närvarande.

Från oss i programgruppen vill vi understryka vår tacksamhet för att Ni ställt Era lokaler till förfogande.

Stort TACK till Katolska Kyrkans ledning och personal!

Oas-rörelsens lokala styrgrupp

gm Kjell Larsson”